Velkommen til

Mit billede
Kastrup, KBH, Denmark
Jeg er først og fremmest madentusiast, med en forkærlighed for at eksperimentere i køkkenet, herudover er jeg madskribent, foodstylist og kagenørd.

torsdag den 14. februar 2013

Spaghetti a la Lady og Vagabonden

En sikker favorit hos både børn og voksne
(4 pers.)
Foto: Carina Krüger

450 g hakket kalv og flæsk
40 g havregryn
1 æg
2 dl mælk
1 løg
2 fed hvidløg
½ bdt. basilikum
1 tsk. salt
1 knsp. peber
2 spsk. smør
300 g spaghetti
50 g parmesan
Rør kødet med havregryn, æg, mælk, revet løg, presset hvidløg, hakket basilikum og salt og peber til en lind fars. Kog spaghettien i letsaltet vand i 10 min. Form små kødboller af farsen og steg dem i smørret, ved jævn varme, til de er gyldne og faste. Hæld vandet fra spaghettien og vend kødbollerne i. Riv parmesan over og servér retten på et stort fad.
Se flere opskrifter her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...