Nøddebrød med hurtige hindbær - LCHF

Du behøver ikke at undgå lavkarbo-kuren fordi, du ikke kan undvære brød - prøv bare dette nøddebrød med hindbær på toppen!


Foto: Carina Krüger
 150 g mandler
75 g hasselnødder
1 spsk. bagepulver
½ tsk. salt
4 æg
1 dl cremefraiche
3 spsk. rapsolie
1 dl Fiberhusk
Marmelade 100 g frosne hindbær
½ vaniljestang
1 spsk. Sukrin


Hak mandler og nødder helt fint i en blender og bland det med bagepulver og salt. Pisk æg og cremefraiche sammen og rør mandelblandingen i sammen med Fiberhusk. Dejen skal have konsistens som en tyk grød. Kom dejen i en brødform beklædt med bagepapir og bag brødet ved 180° i 45 min.
 
Tø hindbærrene op og rør dem med kornene fra vaniljestangen og Sukrin.
Servér brødet med smør og hindbærmarmelade.

Se flere opskrifter
her

Kommentarer

Send en kommentar