Mørbradgryde med grøn mos - LCHF

En nem middagsret, der sagtens kan være hverdagsmad, når der er mørbrad på tilbud

Foto: Carina Krüger
75 g bacon
Olie til stegning
1 svinemørbrad
250 g champignon
2 hakkede løg
2 peberfrugter
1 ds. tomatpuré
2 dl bouillon
1½ dl fløde
1 tsk. salt
500 g broccoli
300 g rosenkål
100 g flødeost
Salt og peber

Skær mørbraden i ca. 2 cm tykke skiver. Skær baconen i tern og brun dem i olien sammen med mørbraden. Skær champignonerne i skiver og svits dem let sammen med løgene. Tilsæt peberfrugter i strimler og lad dem svitse med i et par min. Tilsæt tomatpuré, bouillon og fløde og lad retten simre i 15 min. Skær broccoli og rosenkål i mindre stykker og kog dem møre i usaltet vand. Blend grønsagerne med flødeost og smag til med salt og peber. Servér med et drys hakket persille.

Se flere opskrifter her

Kommentarer