Velkommen til

Mit billede
Kastrup, KBH, Denmark
Jeg er først og fremmest madentusiast, med en forkærlighed for at eksperimentere i køkkenet, herudover er jeg madskribent, foodstylist og kagenørd.

lørdag den 9. februar 2013

Moccamums

Hvis du er vild med chokolade, kaffe og flødeboller, vil du elske kagerne
(20 stk.)
Foto: Carina Krüger

1 spsk. frysetørret kaffe
½ spsk. kogende vand
1 blad husblas
1½ pasteuriseret æggehvide
75 g flormelis
20 små chokoladeskåle
150 g hvid chokolade
1 spsk. frysetørret kaffe
Rør kaffen ud i vandet, udblød husblassen og smelt den i kaffen. Pisk hviderne stive med flormelis og tilsæt kaffen, mens der piskes. Kom hviderne i en sprøjtepose, fyld chokoladeskålene og stille dem i fryseren. Smelt chokoladen over vandbad og overtræk skummet ved at dyppe dem i chokoladen. Pynt med frysetørret kaffe gnedet igennem en sigte og lad dem tørre på et stykke bagepapir.

Se flere opskrifter
her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...