Kyllingenuggets og grovfritter

Hvis du laver børnenes nuggets af kyllingekød, er det bestemt et fornuftigt måltid, du med stor succes kan servere til både kattekonger og dronninger
(3 pers.)
Foto: Carina Krüger


4 bagekartofler
2 spsk. olie
Salt og peber
450 g kyllingeinderfilét
2 spsk. mel
2 tsk. tandorikrydderi
1 æg
100 g rasp
1 tsk. salt
1 knsp. peber
1 dl mayonnaise
1 spsk. sød chilisauce
Vask kartoflerne, skær dem i både og vend dem i olie. Bred kartoflerne ud på en plade med bagepapir, krydr med salt og peber og bag dem ved 200° varmluft i 35 min. Vend inderfiléterne i mel blandet med tandorikrydderi, derefter i æg og til sidst i rasp blandet med salt og peber. Læg kyllingestykkerne på en plade med bagepapir, bag dem ved 200° varmluft i 10 min. på den ene side og 10 min. på den anden side. Rør mayonnaisen med chilisauce. Servér nuggets og grovfritter med rå grønsagsstave.
Se flere opskrifter her

Kommentarer