Kylling vindaloo


1 tsk. kardemomme
1 spsk. chili pulver
1 spsk. kanel
12 nelliker
2 tsk. kommenfrø
1 tsk. sorte peberkorn
2 tsk. salt
2 fed hvidløg
2 tsk. hakkede ingefær
2 tsk. sennepspulver
2 tsk. gurkemeje
1½ dl rødvinseddike
1 kylling
2 hakkede løg
2 skiver hvidt brød
1 dl vand
Frisk koriander

Rist kardemommen, chili, kanel, nelliker, kommen, ingefær og peberkorn på en tør pande i ca. 5 min. Blend de ristede krydderier sammen med salt, hvidløg, sennepspulver, gurkemeje og eddike til en jævn marinade. Del kyllingen i mindre stykker og vend dem sammen med løgene i marinaden. Kom kyllingestykkerne med marinade i en tykbundet gryde, smuldr brødet over og tilsæt vandet. Lad retten koge ved svag varme ca. 1 time, til kyllingestykkerne er møre. Servér retten drysset med frisk koriander og naanbrød eller ris.
Se flere opskrifter her

Kommentarer