Foto: Carina Krüger |
(2 pers.)
½ finthakket løg
1 fed knust hvidløg
½ spsk. olivenolie
1 dl grønsagsbouillon
1 spsk. tomatpuré
1 ds. hakkede tomater
250 g fuldkornspastapenne
300 g skaldyrsmiks (fruit de Maire)
1 tsk. salt
1 knsp. peber
1 spsk. parmesan
Svits løg og hvidløg i olien. Tilsæt bouillon, puré og hakkede tomater og lad det småsimre i 10 min. Kog pastaen i letsaltet vand i 10 min., til den er al dente, og hæld vandet fra. Vend skaldyrsblandingen i tomatsaucen, lad den småsimre i yderligere et par min. og smag til med salt og peber. Vend pastaen i tomatsaucen, drys med revet parmesan og server med et stykke godt ristet fuldkornsbrød.
Se flere opskrifter her
Kommentarer
Send en kommentar