Pariserburger


God burger med kapers, rødbeder og peberrod
(4 pers.)

Pariserburger
Foto: Carina Krüger

500 g hakket oksekød
½ dl mælk
½ tsk. peber
½ dl kapers
1 løg
Olie til stegning
4 spsk. syrnet fløde
1 spsk. æble-eddike
1 spsk. æblegelé
300 g rødbeder
2 æbler
1 spsk. revet peberrod
4 burgerboller
2 hjertesalater


Rør oksekødet med mælk og peber. Hak kapers og løg fint og rør det i farsen. Form farsen til 4 bøffer og steg dem 3-4 min. på hver side i olie. Rør fløden med eddike og gelé, riv rødbeder, æbler og peberrod og vend det i dressingen. Lun bollerne, flæk dem og læg dem sammen med salat, en bøf og en skefuld rødbedesalat.

Se flere opskrifter her

Kommentarer