Velkommen til

Mit billede
Kastrup, KBH, Denmark
Jeg er først og fremmest madentusiast, med en forkærlighed for at eksperimentere i køkkenet, herudover er jeg madskribent, foodstylist og kagenørd.

fredag den 25. januar 2013

Pariserbøf


(2 pers.) 


Pariserbøf
Foto: Carina Krüger

300 g hakket oksekød
½ dl minimælk
1 knsp. peber
2 spsk. kapers
2 spsk. løg
1 spsk. høvlet peberrod
½ dl skyr
1 tsk. revet peberrod
2 tsk. æbleeddike
2 tsk. æblegelé
300 g rødbede
2 æbler
2 skive groft brød (f.eks. groft speltbrød eller grahamsbrød) 

Rør oksekødet med mælk og peber. Hak kapers og løg fint og rør dem i farsen sammen med den høvlede peberrod. Rør skyr med revet peberrod, eddike og æblegelé. Riv rødbede og æble og vend det i dressingen. Form farsen til to bøffer og steg dem på en slip let-pande 4-5 min. på hver side. Rist brødene og server pariserbøfferne anrettet på brødene sammen med rødbedesalaten. 
Se flere opskrifter her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...