(2 pers.)
Foto: Carina Krüger |
300 g hakket oksekød
½ dl minimælk
1 knsp. peber
2 spsk. kapers
2 spsk. løg
1 spsk. høvlet peberrod
½ dl skyr
1 tsk. revet peberrod
2 tsk. æbleeddike
2 tsk. æblegelé
300 g rødbede
2 æbler
2 skive groft brød (f.eks. groft speltbrød eller grahamsbrød)
Rør oksekødet med mælk og peber. Hak kapers og løg fint og rør dem i farsen sammen med den høvlede peberrod. Rør skyr med revet peberrod, eddike og æblegelé. Riv rødbede og æble og vend det i dressingen. Form farsen til to bøffer og steg dem på en slip let-pande 4-5 min. på hver side. Rist brødene og server pariserbøfferne anrettet på brødene sammen med rødbedesalaten.
Se flere opskrifter her
Kommentarer
Send en kommentar