Karbonader med stuvede rodfrugter

Karbonader med stuvede rodfrugter
Foto: Carina Krüger

300 g hakket kalv og flæsk
1 revet gulerod
2 spsk. hakket persille
1 æggehvide
½ dl rugmel
½ tsk. salt
½ tsk. peber
½ spsk. olie

Rodfrugtstuvning1 gulerod
100 g pastinak
100 g knoldselleri
2½ dl minimælk
1½ spsk. mel
1 spsk. hakket kapers
½ tsk. peber 


Bland kødet med gulerod og persille. Form farsen til bøffer og panér dem i æg og rugmel blandet med salt og peber. Steg krebinetterne i olien, til de er gennemstegte, ca. 6 min. på hver side. Skræl rodfrugterne og skær dem i stænger. Kog mælken op i en tykbundet gryde og tilsæt rodfrugterne. Kog dem ved svag varme under låg i 15 min., rør jævnligt. Ryst melet ud i lidt vand og rør jævningen i den kogende mælk. Kog stuvningen igennem, tilsæt kapers og smag til med peber. Server med kogte kartofler og hakket persille. 
Se flere opskrifter her

Kommentarer