Italiensk brød med kerner

Et lækkert, friskbagt brød med masser af smag er en god start på dagen
Foto: Carina Krüger
Foto: Carina Krüger
(1 stk.)


6 dl kogende vand
1 dl knækkede hvedekerner
15 g gær
250 g durummel
1½ tsk. salt
1 tsk. sukker
400 g hvedemel 

Hæld vandet over kernerne og lad dem trække i 15 min. Smuldr gæren i vandet med kernerne og rør durummel, salt og sukker i. Tilsæt hvedemelet og rør, til dejen er ensartet. Dæk skålen til og stil dejen i køleskabet i 8-12 timer, f.eks. natten over. Hæld dejen ud på en plade med bagepapir, form den til et brød og drys med lidt durummel. Stil brødet i ovnen ved 250˚ og bag det i 8 min. Sænk temperaturen til 180˚ og lad det bage videre i 30 min.


Se flere opskrifter her

Kommentarer