Velkommen til

Mit billede
Kastrup, KBH, Denmark
Jeg er først og fremmest madentusiast, med en forkærlighed for at eksperimentere i køkkenet, herudover er jeg madskribent, foodstylist og kagenørd.

mandag den 21. januar 2013

Fuldkornsgrød med tørrede bær

Fuldkornsgrød med tørrede bær
Foto: Carina Krüger

Start dagen groft – det holder maven i form


60 g knækkede hvedekerner
1½ dl kogende vand
100 g bygflager
5 dl tranebærjuice
25 g tørrede tranebær
25 g tørrede blåbær
25 g mandelsplitter
Kom kernerne i en skål, hæld det kogende vand over og lad dem udbløde i 5 min. Kog bygflagerne op med juicen og tilsæt kornene med vand og bærrene. Lad grøden koge under omrøring, til den tykner, ca. 3-5 min. Tag grøden af varmen og server den drysset med mandelsplitter. 

Se flere opskrifter her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...