Frikadeller med stuved spinat - LCHF

Foto: Carina Krüger
Lave en stor portion og brug frikadellerne til madpakken.

500 g hakket kalv- og flæskekød
1 tsk. fint salt
1 løg
1 tsk. peber
1 tsk. allehånde
1 æg
2 dl letmælk
1 dl Fiberhusk
Smør til stegning
500 g frisk spinat
2 dl piskefløde
1 spsk. Fiberhusk
1 spsk. revet, usprøjtet citronskal
½ tsk. muskatnød
Salt og peber

                                    
 
Rør kødet sejt med saltet, riv løget fint og rør det i sammen med peber, allehånde og æg. Tilsæt mælk og Fiberhusk og rør farsen godt igennem. Form farsen til frikadeller og steg dem gyldne i smørret. Skyl spinaten, lad den dryppe godt af og hak den groft. Kog fløden op, tilsæt spinaten og lad det simre i 5 min. under omrøring. Rør Fiberhusk i, lad det koge et par minutter og smag til med citronskal, muskatnød, salt og peber.

Få mere inspiration her: lavkarbo

Kommentarer