Choko-tranebærbrud

Choko-tranebærbrud
Foto: Carina Krüger

    100 g tørrede tranebær
250 g marcipan
50 g mandler
250 g mørk chokolade
1½ dl piskefløde
100 g hvid chokolade


Hak tranebærrene, tag en skefuld fra til pynt og bland resten med marcipanen. Rul marcipanen ud mellem to stk. bagepapir i en 15 x 25 cm stor firkant og læg den i bunden af en foret form i samme størrelse. Smut mandlerne, hak dem og chokoladen hver for sig. Varm fløden op, hæld den over chokoladen og rør, til den er helt smeltet. Rør mandlerne i, fordel chokoladeblandingen over marcipanen og stil den på køl i mindst 2 timer. Smelt den hvide chokolade og vend marcipanfirkanten ud på et bræt, så chokoladen ligger nederst. Fordel den hvide chokolade over marcipanen, drys med resten af tranebærrene og stil den på køl, til den skal serveres.

Se flere opskrifter her

Kommentarer