Velkommen til

Mit billede
Kastrup, KBH, Denmark
Jeg er først og fremmest madentusiast, med en forkærlighed for at eksperimentere i køkkenet, herudover er jeg madskribent, foodstylist og kagenørd.

søndag den 30. december 2012

Små himmerigsmundfulde

Et godt alternativ til den store kransekage, hvis man kun er et par stykker.
Skulle det utrolige ske, at du får kranse­kage i overskud, kan bagte kransekagestykker holde sig i fryseren i mindst tre måneder.                
Foto: Carina Krüger
(50 stk.)

500 g marcipan
1½ pasteuriserede æggehvider
80 g flormelis
25 pyntebær
25 hele nøddekerner
100 g mørk chokolade

Rør marcipanen med æggehvide og flormelis til en ensartet masse og kom den i en sprøjtepose med en stjernetylle. Sæt kransekagemassen som små toppe på en plade beklædt med bagepapir og sæt en nød eller et pyntebær på hver. Bag kransekagestykkerne ved 220° i 10-12 min. og lad dem afkøle. Smelt chokoladen, dyp bunden af stykkerne i chokoladen og lad dem sætte sig.
Se flere opskrifter her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...