Små himmerigsmundfulde

Et godt alternativ til den store kransekage, hvis man kun er et par stykker.
Skulle det utrolige ske, at du får kranse­kage i overskud, kan bagte kransekagestykker holde sig i fryseren i mindst tre måneder.                
Foto: Carina Krüger
(50 stk.)

500 g marcipan
1½ pasteuriserede æggehvider
80 g flormelis
25 pyntebær
25 hele nøddekerner
100 g mørk chokolade

Rør marcipanen med æggehvide og flormelis til en ensartet masse og kom den i en sprøjtepose med en stjernetylle. Sæt kransekagemassen som små toppe på en plade beklædt med bagepapir og sæt en nød eller et pyntebær på hver. Bag kransekagestykkerne ved 220° i 10-12 min. og lad dem afkøle. Smelt chokoladen, dyp bunden af stykkerne i chokoladen og lad dem sætte sig.
Se flere opskrifter her

Kommentarer