Skum og fiduser

Søde skumfiduser i kokosblanding


Foto: Carina Krüger
6 bl. husblas 150 g kokos
2½ dl vand
360 g sukker
45 g flormelis
1 pasteuriseret æggehvide
2 spsk. farvet perlesukker, f.eks. farvet glimmer fra Dr. Oetker

Læg husblassen i blød i koldt vand i mindst 5 min. og fordel 1/3 af kokossen i bunden af en form på ca. 20 x 30 cm. Smelt husblassen i halvdelen af vandet og rør resten af vandet i. Tilsæt sukker, flormelis og æggehvide og pisk i 20-30 min., til massen er fast, blank og skummende. Hæld blandingen i formen, glat den ud og stil den på køl i 1 time, til den har sat sig. Bland resten af kokossen med perlesukker. Skær med en kniv rundt i kanten af formen for at løsne skummet. Vend skummet ud på et stk. bagepapir og tilbage på et spækbræt. Skær skummet ud i mindre stykker og dyp dem i kokosblandingen.


Se flere opskrifter her

Kommentarer