Velkommen til

Mit billede
Kastrup, KBH, Denmark
Jeg er først og fremmest madentusiast, med en forkærlighed for at eksperimentere i køkkenet, herudover er jeg madskribent, foodstylist og kagenørd.

fredag den 21. december 2012

Let risalamande uden sukker

Den klassiske juledessert i en lettere udgave og uden sukker

Foto: Carina Krüger
2 dl grødris
2 dl vand
8 dl mælk
1 vaniljestang
200 g fromage frais
½ tsk. flydende sød
20 smuttede mandler
1 hel mandel
1 dl cremefine
Kirsebærsovs1 dl vand
250 g udstenet kirsebær (frost)
1 dl usødet saft
1 tsk. flydende sød
15 g kartoffelmel

Kog risene op med vand og tilsæt mælk og den flækkede vaniljestang. Lad grøden koge i 30 min. ved svag varme og lad den køle helt af. Rør fromage frais, flydende sød og finthakkede mandler i grøden. Pisk cremfine til skum og vend den i. Kog vand og kirsebær op, tilsæt saft og smag til med flydende sød. Rør kartoffelmelet ud i vand, jævn sovsen og server.

Se flere opskrifter her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...