Velkommen til

Mit billede
Kastrup, KBH, Denmark
Jeg er først og fremmest madentusiast, med en forkærlighed for at eksperimentere i køkkenet, herudover er jeg madskribent, foodstylist og kagenørd.

mandag den 10. december 2012

Krydderkage

Krydderkage
Foto: Jette M. Vesterager

Julens sandkage               

50 g smør
150 g sukker
1 æg
125 g mel
2 tsk. kanel
1 tsk. stødt nelliker
1 tsk. vaniljesukker
½ tsk. bagepulver
1 dl mælk
50 g sukat
60 g flormelis
1 tsk. kanel
2 tsk. citronsaft
1 spsk. sukkerkrymmel

Rør smør og sukker sammen og pisk ægget i. Bland mel, kanel, nelliker, vanilje og bagepulver og rør det i dejen skiftevis med mælken. Vend sukaten i dejen og hæld den i en smurt sandkageform. Bag kagen ved 160° i 45 min. og lad den afkøle. Rør flormelis, kanel og citronsaft sammen, kom glasuren over kagen og drys med sukkerkrymmel.


Se flere opskrifter her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...