Velkommen til

Mit billede
Kastrup, KBH, Denmark
Jeg er først og fremmest madentusiast, med en forkærlighed for at eksperimentere i køkkenet, herudover er jeg madskribent, foodstylist og kagenørd.

torsdag den 6. december 2012

Jødekager

Endnu en klassikker               
Foto: Jette Vesterager
(40 stk.)

250 g mel
100 g sukker
150 g smør
2 æggeblommer
1 æggehvide
1 spsk. sukker
2 tsk. kanel
25 g mandelsplitter

Bland mel og sukker og hak smørret ud heri. Tilsæt æggeblommerne og saml dejen. Tril dejen til en 6 cm tyk pølse og læg den på køl i mindst 1 time. Skær pølsen i 2 mm tykke skiver og læg dem på en plade med bagepapir. Pensl med æggehvide, drys med en blanding af sukker og kanel og tryk et par mandelsplitter fast i kagerne. Bag kagerne ved 200° i 6-8 min. og lad dem afkøle på en bagerist.

Se flere opskrifter
her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...