Børnenes kransekage-stykker

(ca. 30 stk.)
Foto: Wichmann+Bendtsen photography

500 g marcipan
1½ pasteuriseret æggehvide
100 g flormelis
4 spsk. kokosmel
35 g finthakket, tørret jordbær el. blåbær
50 g nougat
25 g mandelflager
25 g mørk chokolade

Rør marcipanen med æggehvide og flormelis til en ensartet masse. Del massen i tre og ælt 1 spsk. kokosmel i den ene og jordbær i den anden. Skær nougaten i tynde stænger og pak dem ind i den sidste kransekagemasse. Rul kokos- og jordbærmassen til 2 cm tykke stænger. Klem stængerne i toppen, så de får tre sider, og vend kokosstangen i kokos og jordbærstangen i mandelflager. Bag alle tre slags øverst i ovnen ved 220° i 12 min., til de er let gyldne. Smelt chokoladen, dekorer de afkølede nougatstænger og server.

Se flere opskrifter
her

Kommentarer