Banansnegle med kanel

Hvis bananerne er ved at blive for mørke i skrællen, så prøv sneglene her – men pas på, de er stærkt vanedannende
Foto: Carina Krüger
(18 stk.)

15 g gær
1 dl vand
4 modne bananer
½ tsk. salt
100 g grahamsmel
350 g mel

Remonce
125 g smør
125 g brun farin
1 spsk. kanel
Rør gæren ud i vandet, mos bananerne og vend dem i. Rør salt og grahamsmel i, ælt hvedemelet i lidt ad gangen og stil dejen på køl i 6-8 timer. Rør smør, farin og kanel til en glat remonce, rul dejen ud i 1 cm’s tykkelse og smør remoncen på. Rul dejen sammen til en roulade og skær den i 2 cm tykke skiver. Læg sneglene i små muffinsforme, pensl dem med æg og bag dem ved 180° i 20 min.
Se flere opskrifter her

Kommentarer