Velkommen til

Mit billede
Kastrup, KBH, Denmark
Jeg er først og fremmest madentusiast, med en forkærlighed for at eksperimentere i køkkenet, herudover er jeg madskribent, foodstylist og kagenørd.

mandag den 26. november 2012

Vintersuppe med kylling

Super nem suppe, der kan få varmen tilbage i selv den mest kuldskære

Foto: Carina Krüger
500 g hakket kyllingekød
2 løg
1 spsk. olie
400 g grønkål
450 g kartofler
1,2 l hønsebouillon
1 fed hakket hvidløg
2 spsk. harissa (se tip)
1 tsk. salt
1 knsp. peber

Hak løgene og svits dem sammen med kyllingekødet i olien. Skyl kålen godt, rib og hak den. Skræl kartoflerne og skær dem i tern. Kom grønkål og kartoffeltern ned til kødet sammen bouillonen. Tilsæt hvidløg, harissa, salt og peber og lad suppen koge under låg i 15 min. Smag suppen til og server med et godt stykke brød.

Tip
Harissa er en tunesisk chilisauce, der bliver lavet på en blanding af forskellige typer chili og peberfrugter. I konsistens minder den lidt om tomatpuré og er særlig god til at give smag til eksempelvis gryderetter. Harissa kan købes færdig i glas i de fleste større supermarkeder og findes typisk ved specialiteterne.

Se flere opskrifter her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...