Velkommen til

Mit billede
Kastrup, KBH, Denmark
Jeg er først og fremmest madentusiast, med en forkærlighed for at eksperimentere i køkkenet, herudover er jeg madskribent, foodstylist og kagenørd.

torsdag den 8. november 2012

Nøddehorn


Der skal ikke mange ingredienser i nøddehornene, der smager skønt til en god kop kaffe!


Foto : Carina Krüger
(8 stk.)
300 g rå marcipan
60 g flormelis
1 æggehvide
40 g hasselnøddeflager
50 g mørk chokolade

Ælt marcipan, flormelis og æggehvide sammen og del massen i 8 stykker. Tril stykkerne til 2 cm tykke pølser og tryk dem ned i hasselnøddefladerne, så de hænger ved. Form pølserne til horn, sæt dem på en plade med bagepapir og bag dem ved 220° i 8 min., til de er gyldne. Lad hornene køle og smelt chokoladen over vandbad. Dyp enderne i chokoladen og stil dem køligt, til chokoladen har sat sig.
Se flere opskrifter her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...