Velkommen til

Mit billede
Kastrup, KBH, Denmark
Jeg er først og fremmest madentusiast, med en forkærlighed for at eksperimentere i køkkenet, herudover er jeg madskribent, foodstylist og kagenørd.

fredag den 9. november 2012

Lasagne

En god lasagne, der også kan serveres for mælkeallergikere
Foto: Carina Krüger


400 g hakket oksekød
1 spsk. olie
1 løg
1 fed hvidløg
1 ds. flåede tomater
2 tsk. oregano
1½ tsk. salt
1 knsp. peber

Bechamelsovs
4½ dl ris- el. sojamælk
30 g mel
½ dl sojafløde
1 knsp. revet muskatnød
1 tsk. salt
1 knsp. peber
250 g lasagneplader
2 spsk. majsgryn

Svits kødet i olien sammen med det hakkede løg og hvidløg. Tilsæt flåede tomater, oregano, salt og peber og lad sovsen koge igennem. Varm ris- el. sojamælken op under omrøring og ryst mel og fløde sammen i en melryster. Rør meljævningen i mælken, kog sovsen igennem og smag til med salt, peber og muskat. Smør et ovnfast fad med olie og læg et lag lasagneplader i bunden. Læg et tyndt lag kødsovs oven på og sidst bechamelsovs. Læg lagene skiftevis, til det hele er brugt, og afslut med bechamelsovs. Drys lasagnen med majsgryn og bag den i ovnen ved 180° i 35-40 min.
Se mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...