Gå videre til hovedindholdet
Lammedeller med spinatspelt
Sig mæh til din middag
|
Foto: Carina Krüger |
400 g hakket lammekød
1 revet løg
1 fed presset hvidløg
2 tsk. sambal oelek (chili pasta)
1 dl mælk
2 spsk. rasp
1 tsk. salt
1 knsp. peber
Olie til stegning
2 dl perlespelt
260 g frossen, hakket spinat
50 g hvidløgsost
1 middelstærk rød chili
Rør lammekødet med løg, hvidløg, sambal oelek, mælk, rasp, salt og peber til en jævn fars. Kog spelten i letsaltet vand i 10 min. og hæld vandet fra. Form farsen til frikadeller og steg dem i olien ved middelhøj varme i 4 min. på hver side. Bland spinat og hvidløgsost i spelten og lad det småsimre i 2-3 min. Hak chilien fint, drys den over spinatspelten og server med en god råkost.
Se flere opskrifter her
Kommentarer
Send en kommentar