Lakridskager med hvid creme

Søde småkager med smag af lakrids
Foto: Carina Krüger
(18 stk.)
85 g blødt smør
100 g flormelis
2 spsk. sød lakridssirup
1 æg
175 g mel
½ tsk. bagepulver

Creme
50 g hvid chokolade
2 pasteuriserede æggeblommer
100 g flormelis
50 g blødt smør

Rør smør og flormelis sammen, tilsæt lakridssirup og pisk ægget i. Rør mel og bagepulver i, saml dejen og stil den på køl i en time. Rul dejen ud i 2 mm’s tykkelse og stik 3 cm store kager ud med en udstikker. Læg kagerne på en plade med bagepapir og stil dem i fryseren i 20 min. Bag kagerne ved 165° i 12 min. og lad dem afkøle helt. Smelt chokoladen og rør æggeblommerne med flormelis og smør. Tilsæt chokoladen, rør cremen godt igennem og stil den på køl i 30 min. Læg kagerne sammen to og to med cremen imellem og server dem straks. Se mere her

Kommentarer