Velkommen til

Mit billede
Kastrup, KBH, Denmark
Jeg er først og fremmest madentusiast, med en forkærlighed for at eksperimentere i køkkenet, herudover er jeg madskribent, foodstylist og kagenørd.

lørdag den 24. november 2012

Julesukker

Ingredienser til julesukker

1 appelsin
1 stang vanilje
2 kardemommekapsler
2 hele nelliker
300 g sukker

Riv den yderste skal af appelsinen og stød kardemommefrø og nelliker i en morter. Kom appelsinskal, de stødte krydderier og kornene fra vaniljestangen i en blender sammen med sukkeret og lad blenderen køre et par min. Fordel sukkeret på en plade med bagepapir og lad det tørre i ovnen ved 90° varmluft i 30 min. Lad sukkeret afkøle helt og hæld det på glas, til det skal bruges.


Fine sukkerknalder
Lav selv fine sukkerknalder, rør almindeligt sukker eller kryddersukker med lidt vand eller appelsinsaft til en fast pasta. Kom sukkerpastaen i små silikoneforme eller isterningbakker og lad dem tørre natten over et lunt sted.

Se flere opskrifter her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...