Velkommen til

Mit foto
Kastrup, KBH, Denmark
Jeg er først og fremmest madentusiast, med en forkærlighed for at eksperimentere i køkkenet, herudover er jeg madskribent, foodstylist og kagenørd.

fredag den 23. november 2012

Julekager


Foto: Carina Krüger
2 æg
160 g sukker
200 g mel
1 tsk. bagepulver
1½ tsk. kanel
1½ dl fløde
50 g marcipan
½ usprøjtet appelsin
50 g hakkede hasselnødder
100 g flormelis
1 tsk. kanel
1 spsk. appelsinsaft
Sukkerkrymmel el. julesukker

Pisk æg og sukker skummende og bland mel, bagepulver og kanel. Rør melblandingen i æggesnapsen skiftevis med fløden. Riv marcipanen groft og appelsinskallen fint og vend det i dejen sammen med nødderne. Kom dejen i 12 kageforme, bag dem ved 200° i 20 min. og lad dem afkøle. Rør flormelis, kanel og appelsinsaft sammen til en tyk glasur og dekorér kagerne med glasuren og sukkerkrymmel.

Se flere opskrifter
her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...