Velkommen til

Mit billede
Kastrup, KBH, Denmark
Jeg er først og fremmest madentusiast, med en forkærlighed for at eksperimentere i køkkenet, herudover er jeg madskribent, foodstylist og kagenørd.

søndag den 18. november 2012

Hjemmelavet kagepynt - fondant


100 g skumfiduser
1 spsk. vand
1 spsk. olie
75 g marcipan
320 g flormelis
Evt. pastafarve
Majsstivelse

Kom skumfiduser, vand og olie i en skål og giv det 20 sek. i mikrobølgeovnen ved fuld effekt. Giv blandingen yderligere 4 x 10 sek., til skumfiduserne er svulmet op og helt bløde. Kom massen i en foodprocesser og blend, til massen er blank og ensartet. Riv marcipanen i og blend, til massen igen bliver ensartet. Tilsæt ¾ af flormelissen lidt efter lidt, mens der blendes. Tag massen ud på bordet og ælt resten af flormelissen i med håndkraft. Ælt evt. pastafarve i og rul massen tyndt ud på et bord drysset med majsstivelse. Udstik blomster eller form figurer af massen og lad dem tørre natten over. Kagepynten kan holde sig i flere måneder, hvis det opbevares tørt ved stuetemperatur. Pastafarve fås hos Specialkoebmanden.dk eller Panduro Hobby.

Se flere opskrifter her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...