Velkommen til

Mit billede
Kastrup, KBH, Denmark
Jeg er først og fremmest madentusiast, med en forkærlighed for at eksperimentere i køkkenet, herudover er jeg madskribent, foodstylist og kagenørd.

tirsdag den 30. oktober 2012

Spindelvævs-suppe

En lækker tomatsuppe, der giver varmen på en kold efterårsaften
Foto: Carina Krüger

2 gulerødder
1 kg tomater
1 løg
1 fed hvidløg
1 spsk. smør
3 dl bouillon
2 tsk. salt
1 knsp. peber
100 g græskarkerner
2 spsk. soja
1½ dl cremefraiche
Skræl gulerødderne og skær dem og tomaterne i mindre stykker. Pil og hak løg og hvidløg og svits dem i smørret. Tilsæt gulerødder, tomater, bouillon og salt og lad det koge under låg i 15 min. Kom græskarkernerne på en varm pande, tilsæt sojaen og lad dem riste, til sojaen er væk. Blend eller purér suppen gennem en sigte, til den er helt glat. Smag til med salt og peber. Server suppen med cremefraiche, græskarkerner og groft brød.

Se mere her

2 kommentarer:

  1. Ej, hvor er den sjov. Sejt lavet!
    DU er da bare krea..

    SvarSlet
    Svar
    1. det er jo det der er sjovt - lige at sætte det sidste pift på ;O)

      Slet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...