Velkommen til

Mit billede
Kastrup, KBH, Denmark
Jeg er først og fremmest madentusiast, med en forkærlighed for at eksperimentere i køkkenet, herudover er jeg madskribent, foodstylist og kagenørd.

tirsdag den 23. oktober 2012

Små skolebrød


(8 stk.)

35 g speltgryn
250 g sigtemel
35 g klid
35 g soltørret tranebær
40 g hakkede mandler med skal
1 tsk. natron
1 tsk. salt
3 dl yoghurt
¾ dl syltede tyttebær
1 spsk. smør
3 spsk. sesamfrø

Bland speltgryn med sigtemel, klid, tranebær, mandler, natron og salt. Tilsæt yoghurt og tyttebær og rør dejen godt igennem. Smør en 1½ l brødform med smørret og kom sesamfrøene i en dyb tallerken. Del dejen i 8 og tril dem til aflange boller. Rul bollerne i sesamfrøene og læg dem ved siden af hinanden i brødformen. Bag brødene nederst i ovnen ved 200° i ca. 1 time og lad dem køle af under et viskestykke.

Se flere opskrifter
her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...