Velkommen til

Mit billede
Kastrup, KBH, Denmark
Jeg er først og fremmest madentusiast, med en forkærlighed for at eksperimentere i køkkenet, herudover er jeg madskribent, foodstylist og kagenørd.

onsdag den 17. oktober 2012

Rodsuppe med smørstegte svampe


1 løg
1 spsk. rapsolie
200 g knoldselleri
150 g persillerod
2 bagekartofler
2 stilke persille
7 dl grønsagsbouillon
200 g blandede svampe
1 spsk. smør
1 kvist timian
1 dl fløde 9%
Salt og peber

Hak løget groft og skræl selleri, persillerod og kartofler og skær dem i mindre stykker. Sauter løget let i olie og tilsæt selleri, persillerod og kartofler. Hæld bouillon og persillestilke ved og lad det koge i 20 min., til grønsagerne er møre. Rens svampene og skær dem i små tern. Steg svampene i smørret ved høj varme sammen med timian, til de er gyldne og krydr med salt og peber. Purér suppen med en stavblender, tilsæt fløden og smag til med salt og peber. Server suppen drysset med svampe sammen med et stykke godt brød.

Se flere opskrifter her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...