Græskar-popcakes

Candy melts kan bl.a. købes hos Panduro Hobby, alternativt kan du bruge hvid chokolade og farve det med chokoladefarve
Foto: Carina Krüger

90 g flødeost
1 tsk. vaniljeessens
180 g flormelis
600 g chokoladekage


Overtræk
50 g marcipan
1 dr. grøn frugtfarve
1 spsk. flormelis
100 g rød candy melts (farvet chokolade)
200 g gul candy melts
30 pinde
25 g mørk chokolade


Pisk flødeosten med vaniljeessensen og flormelis. Smuldr kagen i en stor røreskål. Rør kagesmuldret med flødeosten til en formbar ikke for klistret masse, del den i 26 stykker og tril dem til kugler. Tryk kuglerne let flade i top og bund og rids riller i kuglerne, så de ligner græskar, og stil dem på køl i mindst 30 min. Bland marcipanen med farve og flormelis, del den i 26 stykker og form dem til små græskarstængler. Smelt begge farver chokolade over vandbad eller i mikroovn som beskrevet på posen. Fæstn græskarrene på pindene ved at dyppe 1 cm af pindens spids i chokolade og derefter stikke den i de kølede græskar. Dyp de hele græskar i den smeltede chokolade og ryst dem forsigtigt, så det overskydende chokolade løber af. Sæt marcipanstænglerne på og sæt kagerne til tørre i et højt glas. Smelt den mørke chokolade og kom den i et lille kræmmerhus af bagepapir. Klip spidsen af kræmmerhuset og tegn øjne og mund på græskarrene.

Kommentarer

Send en kommentar