Gåsebryst


Creme
1 pl. butterdej
2 bl. husblas
2½ dl piskefløde
½ vaniljestang
2 spsk. flormelis
1 dl sveskemos
150 g marcipan
3 spsk. flormelis

Pynt
50 g mørk chokolade
Sukkerblomster
 

Rul butterdejen ud til dobbelt længde, bag den ved 200° i 12 min. og lad den afkøle. Udblød husblassen i koldt vand, lun ½ dl af fløden og smelt husblassen heri. Pisk resten af fløden til skum og bland med kornene fra vaniljestangen, flormelis og husblassen og stil cremen koldt. Læg sveskemos som en stribe i midten af butterdejsbunden på den lange led. Kom cremen i en sprøjtepose og læg den som striber omkring sveskemosen, så den er dækket. Rul marcipanen ud på et flormelisdrysset bord, læg den over kagen, så den dækker creme og bund, og stil den i fryseren i et par timer. Smelt chokoladen over vandbad, skær forsigtigt kagen i stykker og dekorér dem med chokolade og sukkerblomster.
Se flere opskrifter her

Kommentarer