Velkommen til

Mit billede
Kastrup, KBH, Denmark
Jeg er først og fremmest madentusiast, med en forkærlighed for at eksperimentere i køkkenet, herudover er jeg madskribent, foodstylist og kagenørd.

onsdag den 3. oktober 2012

Chokoladekager med brombærcreme

Skønne hvide chokoladeruder med brombær til dessert               
Foto: Carina Krüger
(Ca. 15 stk.)

100 g smør
100 g hvid chokolade
2 æg
100 g sukker
50 g hvedemel
50 g mandelmel
1 usprøjtet lime
50 g grofthakkede mandler

Creme
150 g mascapone
2 spsk. brombærsyltetøj
50 g friske brombær

Smelt smør og chokolade over vandbad. Pisk æg og sukker luftigt. Bland mel, mandelmel og fintrevet limeskal, vend det i æggesnapsen og fold chokoladesmørret i. Hæld dejen i en smurt bradepande på 15 x 25 cm med bagepapir i bunden og drys de hakkede mandler over. Bag kagen ved 175° i 40 min., lad den køle og stil den i køleskab i mindst et par timer, til den er helt kold. Rør mascapone med blåbærsyltetøj og skær kagen ud i små ruder. Server kagerne med en skefuld creme og friske bær på toppen.

Se flere opskrifter her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...