Velkommen til

Mit billede
Kastrup, KBH, Denmark
Jeg er først og fremmest madentusiast, med en forkærlighed for at eksperimentere i køkkenet, herudover er jeg madskribent, foodstylist og kagenørd.

torsdag den 25. oktober 2012

Byggrynsbrød

Brødet her har masser af fylde og smag, men kernerne er bløde og lækre

Foto: Carina Krüger

50 g perlebyg
25 g gær
3 dl lunkent vand
1½ tsk. salt
2 tsk. flydende honning
50 g valsede byggryn
450 g hvedemel
Kog perlebyggen i letsaltet vand i 10 min. og lad den dryppe af. Rør gæren ud i vandet og tilsæt salt, honning, kogt perlebyg og byggryn. Rør hvedemelet i, ælt dejen godt igennem og lad den hæve i 45 min. Slå dejen ned og form den til et brød. Læg det i en aflang, meldrysset hævekurv og lad det hæve et lunt sted i 1 time. Vend forsigtigt dejen ud på en plade med bagepapir og bag brødet ved 210° i 35 min. Se mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...