Velkommen til

Mit billede
Kastrup, KBH, Denmark
Jeg er først og fremmest madentusiast, med en forkærlighed for at eksperimentere i køkkenet, herudover er jeg madskribent, foodstylist og kagenørd.

tirsdag den 16. oktober 2012

Æblekage - glutenfri

Et godt bud på en kage, hvor der ikke mangler noget, selv om den er både gluten- og æggefri
Foto: Carina Krüger
150 g boghvedemel
50 g boghvedegryn
50 g hakkede mandler
100 g muscovadosukker
90 g koldt smør
750 g æbler (f.eks. gråsten)
½ dl æblejuice
100 g sukker
1 spsk. kanel
Kom boghvedemel, gryn, mandler og sukker i en foodprocessor og tilsæt smørret i små tern. Blend og lad den køre, til blandingen danner en grov smuldredej. Skræl æblerne, skær dem i både og kom dem i et smurt, ovnfast fad. Hæld æblejuicen ved og drys med sukker og kanel. Fordel smuldredejen over æblerne og bag kagen ved 190° i 45 min. Server den lun med koldt flødeskum.
Se mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...