Velkommen til

Mit billede
Kastrup, KBH, Denmark
Jeg er først og fremmest madentusiast, med en forkærlighed for at eksperimentere i køkkenet, herudover er jeg madskribent, foodstylist og kagenørd.

søndag den 21. oktober 2012

Æble-rødbedemarmelade

300 g æbler
250 g rødbeder
2 dl vand
1 stang hel kanel
3 hele kardemommekapsler
1 vaniljestang
Sødestof svarende til 75 g sukker
½ tsk. atamon

Skræl æbler og rødbeder og riv dem groft. Kog æbler og rødbeder op med vand, kanel, kardemomme og den flækkede vaniljestang og lad det koge i 25 min. under låg. Smag til med sødestof og blend den eventuelt ganske let med en stavblender. Tilsæt atamon og hæld marmeladen på rene, skoldede glas og luk til.

Se flere opskrifter
her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...