Velkommen til

Mit billede
Kastrup, KBH, Denmark
Jeg er først og fremmest madentusiast, med en forkærlighed for at eksperimentere i køkkenet, herudover er jeg madskribent, foodstylist og kagenørd.

onsdag den 10. oktober 2012

Biscotti med pistacie


Foto: Carina Krüger
75 g mandler
75 g pistacienødder
150 g sukker
3 æg
1 tsk. vaniljesukker
280 g mel
1 tsk. bagepulver
1 knsp. salt

Rist mandler og pistacienødder på en tør pande, til de begynder at tage farve, og hak dem groft. Rør æg, sukker og vaniljesukker sammen og bland nødderne i. Bland mel, bagepulver og salt, kom det i æggeblandingen og saml dejen. Del dejen i to og rul hver del til en ca. 25 cm lang pølse og læg dem, med god afstand, på en plade med bagepapir. Bag stængerne ved 160° i 30 min. og lad dem køle lidt. Skær stængerne i 1 cm tykke skiver på skrå og bag dem endnu 15 min. Lad kagerne afkøle helt på en bagerist og kom dem i en kagedåse.


Se flere opskrifter her

2 kommentarer:

  1. Lyder satme godt! Men det er jo også italiensk, de kan bare finde ud af det, de italienere ;)!

    SvarSlet
  2. Jep det er kommet meget godt fra den front :-)

    SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...