Vildtstegt svinekam med waldorfsalat


1 kg svinekam uden svær
6 knuste enebær
1 tsk. salt
100 g røget bacon i tern
1 spsk. smør
2 dl mælk
2 dl bouillon
1 tsk. salt
3 spsk. syltede tyttebær
1 spsk. majsstivelse udrørt i vand
2 dl cremefraiche 18%
½ spsk. sukker
1 knsp. salt
3 stilke bladselleri
200 g stenfri vindruer
2 æbler
35 g hakkede valnøddekerner

Gnid kammen med enebær og salt. Brun baconternene i smørret sammen med kødet. Tilsæt mælk, bouillon, salt og tyttebær og lad det småsimre under låg i 2 timer. Rør cremefraiche med sukker og salt, skær bladsellerien i skiver. Halvér vindruerne, skær æblerne i tern og vend dem i cremefraichen sammen med valnødderne. Tag kødet op, jævn sovsen med majsstivelsen og server.

se flere opskrifter
her

Kommentarer