Velkommen til

Mit billede
Kastrup, KBH, Denmark
Jeg er først og fremmest madentusiast, med en forkærlighed for at eksperimentere i køkkenet, herudover er jeg madskribent, foodstylist og kagenørd.

torsdag den 27. september 2012

Salte lakridskiks

Kiksene er især gode til ost, de er lækkert sprøde og har et let strejf af lakrids
Foto: Carina Krüger


100 g rugmel
100 g sigtemel
1 tsk. bagepulver
100 g smør
2 spsk. salt lakridssirup
2 spsk. fløde
1 tsk. flagesalt

Bland mel og bagepulver og hak smørret ud heri. Tilsæt lakridssirup og saml dejen med fløden. Rul dejen ud i 2 mm’s tykkelse på et meldrysset bord og skær den ud i 4 x 5 cm store firkanter. Læg kiksene på en plade beklædt med bagepapir og prik dem med en gaffel. Drys med salt og bag kiksene ved 200° i 8 min. Lad kiksene afkøle på en rist og opbevar dem i en tætsluttende kagedåse.

Se flere opskrifter her

4 kommentarer:

  1. NOVRA, de lyder lækre til ost ...

    Hvordan kan det være du bager dem med fløde?
    SÅ fint med stempel i;-)

    SvarSlet
    Svar
    1. de kan bestemt godt fungere med ost...
      Jeg bruger fløde til at samle med fordi det er nemt at samle med, man kan også bruge en æggeblomme eller cremefraiche (vand kan give kiksen en lidt anden hårdhed...)

      Slet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...