Pickles

Rør en skefuld pickles med en skefuld god mayonnaise, og du har den dejligste remoulade
Foto: Carina Krüger

2 grønne peberfrugter
1 løg
1 gulerod
1 spsk. olie
1 spsk. hele sennepskorn
1 tsk. karry
1 dl hvidvinseddike
2 tsk. salt
½ tsk. peber
3 spsk. sirup
½ courgette

Skyl peberfrugterne og skær dem i små tern. Skræl løg og gulerod. Hak løget og riv guleroden. Sautér løg, sennepskorn og karry i olien, til løgene bliver klare. Tilsæt peberfrugterne og lad dem sautére med i et par min. Tilsæt gulerod, vineddike, salt, peber og sirup og lad det simre ved jævn varme i 4-5 min. Skær courgetten i små tern og lad dem simre med i yderligere 3 min. Hæld picklesen på skoldede glas og sæt dem til afkøling.

Se flere opskrifter her

Kommentarer