Gå videre til hovedindholdet
Kyllingeruller med æbler og peberrodscreme
Lækker middag med fyldt kylling
|
foto: Carina Krüger |
2 kyllingebryster
1 madæble
2 tsk. friskhakket timian
4 skiver lufttørret skinke
1 spsk. olie til stegning
1 spsk. cremefraiche
50 g flødeost
1 tsk. sukker
1 spsk. revet peberrod
Salt og peber
Skræl æblet, fjern kernehuset og skær det i både. Skær kyllingebrysterne næsten igennem, bank dem flade og fordel æblebåde og timian herpå. Rul kødet sammen om æblerne og bind to skiver lufttørret skinke omkring hver. Steg rullerne på en pande ved middelhøj varme i ca. 10 min., til rullen mærkes spændstig. Rør cremefraichen med flødeost, sukker og peberrod, smag til med salt og peber og server med kogte kartofler til.
Se flere opskrifter her
Lyder rigtig lækkert!
SvarSletTak, de er rigtig gode, super efterårsmad ;O)
SvarSletgode hilsner
Kristina