Kylling og perlespelt-risotto


1 hakket løg
30 g smør
300 g perlespelt
7 dl hønsebouillon
1 bdt. asparges
300 g kyllingeinderfilet
1 spsk. paprika
1 spsk. smør
1 spsk. fløde 13%
Salt og peber
2 spsk. friskrevet pecorino

Sautér løget i smørret et par min., tilsæt perlespelten og lad den varme igennem. Hæld 1 dl bouillon på og kog under omrøring, til bouillonen næsten er opsuget, og tilsæt yderligere 1 dl. Gentag processen, til al bouillonen er brugt, og grynene er møre. Det tager ca. 20 min. Skær aspargesene i mundrette stykker og vend dem i grynene sammen med den sidste bouillon. Krydr kyllingekødet med paprika og svits det i smørret ved middelhøj varme i 5-6 min. Rør fløden i perlespelten, smag til med salt og peber og drys med pecorino.

Se flere opskrifter
her

Kommentarer