Kalvekoteletter med byggrynsrisotto med kantareller

 

Foto: Carina Krüger
Gør lidt mere ud af koteletterne med skønne kantareller               

2 kalvekoteletter
2 fed hvidløg
200 g kantareller
1 hakket skalotteløg
100 g hele byggryn
2 spsk. olivenolie
1 tsk. citronsaft
½ dl hvidvin
4 dl bouillon
50 g revet parmesan
Salt og peber

Gnid koteletterne med presset hvidløg og krydr med salt og peber. Rens svampene og skær dem i mundrette stykker. Sautér løg, svampe og byggryn i olien, uden de tager farve. Tilsæt citronsaft og hvidvin og lad grynene opsuge væden. Tilsæt bouillonen lidt ad gangen, til det hele er opsuget. Steg koteletterne på en varm pande 4 min. på hver side. Vend parmesanen i byggrynene, smag til med salt og peber og server.

Se flere opskrifter her

Kommentarer