Velkommen til

Mit billede
Kastrup, KBH, Denmark
Jeg er først og fremmest madentusiast, med en forkærlighed for at eksperimentere i køkkenet, herudover er jeg madskribent, foodstylist og kagenørd.

torsdag den 20. september 2012

Kalvekoteletter med byggrynsrisotto med kantareller

 

Foto: Carina Krüger
Gør lidt mere ud af koteletterne med skønne kantareller               

2 kalvekoteletter
2 fed hvidløg
200 g kantareller
1 hakket skalotteløg
100 g hele byggryn
2 spsk. olivenolie
1 tsk. citronsaft
½ dl hvidvin
4 dl bouillon
50 g revet parmesan
Salt og peber

Gnid koteletterne med presset hvidløg og krydr med salt og peber. Rens svampene og skær dem i mundrette stykker. Sautér løg, svampe og byggryn i olien, uden de tager farve. Tilsæt citronsaft og hvidvin og lad grynene opsuge væden. Tilsæt bouillonen lidt ad gangen, til det hele er opsuget. Steg koteletterne på en varm pande 4 min. på hver side. Vend parmesanen i byggrynene, smag til med salt og peber og server.

Se flere opskrifter her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...