Velkommen til

Mit billede
Kastrup, KBH, Denmark
Jeg er først og fremmest madentusiast, med en forkærlighed for at eksperimentere i køkkenet, herudover er jeg madskribent, foodstylist og kagenørd.

lørdag den 22. september 2012

Citronfromage

4 blade husblas
3 pasteuriserede hele æg
100 g sukker
1 usprøjtet citron
2½ dl piskefløde
Kandiseret citronskal

Læg husblassen i blød i koldt vand og pisk æg og sukker luftigt. Smelt husblassen med ½ dl citronsaft og rør den i æggesnapsen sammen med 1 spsk. fintrevet citronskal. Pisk fløden stiv og vend ¾ i æggemassen, når den er næsten stiv. Hæld fromagen i serveringsskåle og stil dem tildækket, til de er helt stive. Stil dem tildækkede i køleskabet. Pynt med flødeskum og kandiseret citronskal og server.

se flere opskrifter
her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...