Gå videre til hovedindholdet
Chokomuffins med peanutscreme
|
Foto: Carina Krüger |
Søde muffins med frosting af peanutbutter, flormelis og flødeost
6 æg
250 g sukker
250 g smeltet smør
100 g mel
50 g kakao
¼ tsk. natron
50 g lys chokolade
125 g peanutbutter
150 g flormelis
125 g flødeost
2 spsk. hakkede peanuts
Pisk æg og sukker hvidt og rør smør, mel, kakao og natron i. Hak chokoladen, vend den i dejen og fordel dejen i 24 små muffinsforme. Bag kagerne ved 180° i 25 min. og lad dem køle helt af. Rør peanutbutter, flormelis og flødeost sammen til en ensartet creme og kom den i en sprøjtepose. Sæt cremen som toppe på de afkølede muffins og drys med hakkede peanuts.
Se flere opskrifter her
Kommentarer
Send en kommentar