Velkommen til

Mit billede
Kastrup, KBH, Denmark
Jeg er først og fremmest madentusiast, med en forkærlighed for at eksperimentere i køkkenet, herudover er jeg madskribent, foodstylist og kagenørd.

mandag den 3. september 2012

Banankage med kanel


foto: Carina Krüger
190 g smør
300 g sukker
3 æg
360 g mel
3 tsk. bagepulver
½ tsk. salt
3 tsk. vaniljesukker
4½ dl kærnemælk
3 modne bananer
80 g sukker
1 spsk. kanel

Rør smør og sukker blødt og rør æggene i et ad gangen. Bland mel, bagepulver, salt og vaniljesukker og rør det i skiftevis med mælken. Mos bananerne og vend dem i dejen. Bland sukker og kanel. Hæld halvdelen af dejen i en smurt 26 cm springform. Drys med kanel og sukker og kom resten af dejen over. Bag kagen ved 175° i 1½ time.Se mere her

2 kommentarer:

  1. Jeg elsker banankage og bager den ofte, så jeg vil glæde mig til at afprøve denne version :)

    SvarSlet
    Svar
    1. den er dejligt fugtig og lækker rig så en kage rækker langt!

      god bagelyst
      kristina

      Slet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...