Pasta med citrusrejer

Aftensmad med lækker smag, og så er det tilmed en supernem ret!
Foto: Carina Krüger

300 g tigerrejer
1 pk. frisk pasta
1 hakket skalotteløg
1 spsk. olie
2 spsk. snittet citrongræs
1 hakket chili
2 fed hakkede hvidløg
2 snack-peber i strimler
1 usprøjtet citron
1 usprøjtet lime
Salt og peber

Pil skallen af rejerne, men lad halespidserne sidde på og fjern den sorte streng. Kog pastaen i letsaltet vand i 3 min. Svits løgene i olien, tilsæt citrongræs, chili og hvidløg og lad det svitse med i 2 min. Tilsæt snack-peber og rejer og giv dem yderligere 2 min. Sænk varmen og tilsæt fintrevet skal fra citrusfrugterne og saften fra limefrugten. Smag til med salt og peber, vend pastaen i og server straks.
Se flere opskrifter her

Kommentarer