Velkommen til

Mit billede
Kastrup, KBH, Denmark
Jeg er først og fremmest madentusiast, med en forkærlighed for at eksperimentere i køkkenet, herudover er jeg madskribent, foodstylist og kagenørd.

torsdag den 23. august 2012

Kyllingeroulade

4 kyllingefileter
50 g semitørrede tomater
1 bundt bredbladet persille
2 sardelfileter
2 skalotteløg
1 fed hvidløg
1 spsk. kapers
1 spsk. sennep
2 spsk. olie
150 g bacon i skiver

Skær kyllingefileterne næsten igennem fra siden, åbn dem og bank dem med en kødhammer, så de får en jævn tykkelse. Hak tomater, persille, sardeller, løg, hvidløg og kapers fint og bland det med sennep og olie. Smør fyldet på fileterne, rul dem sammen og vikl bacon om. Grill rullerne direkte over kullene i 12-15 min., vend rullerne jævnligt, så baconet bliver sprødt hele vejen rundt.


Se flere opskrifter her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...